Jaarboek 42 aan huis geleverd

GIBLO, wat staat voor Gemeentelijke Instelling voor Buitengewoon Lager Onderwijs, bestaat dit jaar 50 jaar als onderwijsinstelling in Beerse. Toch is het duidelijk dat veel Beersenaren nog altijd niet weten wat er zich achter de muren van deze school afspeelt. Twee leerkrachten lichten de geschiedenis van de school toe en delen hun persoonlijke ervaringen in een uitgebreid artikel in de 42ste editie van ons jaarboek.

Graag hadden we dit jaarboek naar jaarlijkse gewoonte aan u voorgesteld tijdens het tweede weekend van oktober 2020. Omwille van de strenge coronamaatregelen die nog altijd van kracht zijn, kunnen we deze tweedaagse voorstelling helaas niet laten plaatsvinden dit jaar. Daarom zullen we het jaarboek persoonlijk bij de leden van Beerse en Vlimmeren thuis afleveren in de loop van de maand oktober. De leden van buiten de gemeente krijgen hun jaarboek met de post toegestuurd.

Wij vragen aan al onze leden om zo snel mogelijk na ontvangst van hun jaarboek 2020 hun lidmaatschap voor 2021 in orde te brengen. Dat kan door storting van 22 euro (+ 3 euro voor verzending buiten Beerse-Vlimmeren = 25 euro) op het rekeningnummer BE85 3200 3569 9306 van vzw De Vlierbes, t.a.v. Dirk Royens, Oostmalseweg 25, 2340 Beerse, met de mededeling “jaarboek 2021”. Voor buitenlandse stortingen moet ook de BIC-code BBRUBEBB worden vermeld.